coaching

Lichaamsgerichte coaching.
Regelmatig nemen we ons voor om ons gedrag te veranderen:” Vanaf morgen ga ik het anders doen.” Zelden lukt dit ook. Dit komt omdat onze patronen en manieren diep geworteld zitten. Meestal zijn het strategieën ontstaan in onze kindertijd. Dat verklaart ook waarom ze ons nu niet meer van dienst zijn. Wanneer we zicht krijgen op de behoefte onder deze strategieën kunnen we de behoefte toelaten en hebben we de oude strategieën niet meer nodig. Ons lichaam is hierin de sleutel. Daar is alle wijsheid te vinden we hoeven alleen maar te leren luisteren.

de essentie
Met lichaamsgericht coaching hebben we keuze uit een aantal technieken om bij de kern van de zaak te komen: oa systemisch werk (Familie opstellingen), Geweldloze communicatie, Transactionele analyse, Bioenergetisch lichaamswerk, Qi gong, Hartcoherentie en Somatic experiencing. Deze kunnen we allemaal inzetten om tot de essentie te komen: Aanwezig zijn met dat wat er is. Zodat je weer kan voelen wat voor jou belangrijk is. Waarna je kan ervaren wat de volgende stap is en er beweging kan ontstaan in een vastgelopen proces.

voor wie?
Voorbeelden van vragen waar we naar kunnen kijken: Problemen met stress en energie. (hoog)gevoeligheid, chronische vermoeidheid. Je uit balans voelen, Je grenzen voorbij zijn etc. Maar ook: voor een lastige keuze staan, Op zoek zijn naar verdieping. Eigenlijk alles waarbij je even niet zelf bij je antwoord kunt komen en weer vol overtuiging je eigen keuzes wilt kunnen maken.Friedrich Nietzsche

“Er heerst meer verstand in uw lichaam, dan in uw beste wijheid.”Zie aanbod voor de work-shops, of boek een individuele sessie.