Ervaringen workshop Hooggevoeligheid.

- Els: Een dag waar ik me helemaal veilig heb gevoeld, vol liefde en warmte. Complimenten aan Dimphy die de dag super begeleid.

- Theo: Heel hartelijk dank voor alle warmte! Verder kan ik nog geen woorden vinden voor deze heerlijke dag.

- Linda: Op een veilige manier thuis komen bij jezelf, Dankjewel!!

- Een hele waardevolle dag met veel herkenning van elkaar. Mooie afsluiting met een systemische opstelling, prachtig!

- Voor mij was deze workshop confronterend maar zeer waardevol, blij dat ik heb deelgenomen.

- Maaike: Jezelf openstellen was eerst even onwennig maar de beloning van de ontmoeting met jezelf is meer dan de moeite waard.

- Het was heel fijn om anders te mogen zijn. Ik heb geleerd om contact te kunnen maken met de ander zonder helemaal bij die ander te zijn. Bij mezelf blijven in contact geeft warmte en energie. Heel goed om dat te kunnen ervaren.

- Jacq: Ik voel me vol liefde na een dag met zulke mooie gelijkgestemde mensen ik heb veel geleerd en het was fijn om veel te herkennen bij de anderen.

- Een dag vol eye-openers en de Qi-gong oefeningen helpen heel goed om mezelf ‘geankerd’ te voelen.

- Ans: "Tijdens een oefening heb ik duidelijk lichamelijk kunnen voelen hoe het is als iemand over mijn grens gaat en hoe ik dan vervolgens mijn aandacht volledig op de ander richt ipv bij mezelf blijf dit is een ware eye opener voor me.
De hele workshop had ook een groot effect van heel goed geaard zijn.
De ontmoeting met mijn hooggevoeligheid middels een opstelling was confronterend en emotioneel maar gaf uiteindelijk een gevoel van acceptatie en ook van een grote waardering voor mijn gevoelige eigenschappen."

- Dieuwke: "De workshop hoog gevoeligheid van Dimphy heeft mij heel veel gebracht! Ik 'wist' al dat mijn hoog gevoeligheid er mocht zijn en dat het me veel heeft gebracht, tijdens deze workshop heb ik het ook kunnen ervaren!
In een veilige bedding heb ik kunnen oefenen in verbinding te zijn met de ander en tegelijkertijd krachtig en geaard bij mezelf te blijven. Door bewustwording en oefening van die balans in deze workshop, heb ik erna direct het positieve verschil kunnen ervaren in mijn contact met mensen en mijn energie.
Ik voel me nog rustiger en krachtiger."

- Berdy: "Ik heb eigenlijk zelf nooit gedacht dat ik hooggevoelig ben maar heb bijzondere en herkenbare momenten mogen beleven. Er was ook direct een heel veilig gevoel, ik mag hier zijn wie ik wil zijn en ben!"

- Jacqueline:"Ik heb deze dag werkelijk veel inzichten gekregen. Het geeft een heel veilig gevoel dat iedereen hooggevoelig is en dat wat een ander meemaakt zo herkenbaar is. Ik heb goede oefeningen gekregen om te aarden en ook de Qigong heeft een extra dimensie gekregen. Ik heb gevoeld nu dat ik mezelf mag zijn en mag leren ja of nee te zeggen vanuit mezelf. Het was ook gewoon fijn zo’n dag helemaal voor jezelf!"

- "Impulsief ja gezegd tegen deze workshop en op voorhand niet wetende waarom. Deze workshop leren begrijpen waarom ik ja heb gezegd, Veel herkenbare situaties, ik ben ‘gewoon’ hooggevoelig en geloof dat ik het ten eerste fijn vond om dit als verklaring te hebben voor het anders zijn/voelen.
Ook een spannende workshop want ik kan niet varen op bekende patronen en rollen, in het begin was het onduidelijk en leeg in mijn hart en druk in mijn hoofd, Na einde van de workshop is mijn hart een beetje open gegaan en mijn hoofd een beetje rustiger en daar ben ik heel dankbaar voor. Een wijze en lieve vrouw die deze workshop geeft en die me een anker heeft gegeven."

- "Het heeft veel inzichtelijk gemaakt en het was goed om zelf te voelen en te zien met waar ik tegen aanloop met mijn hooggevoeligeid. Fijn om tips en oefeningen te krijgen om grenzen aan te geven en beter te aarden."

- "Ik heb gemerkt dat ik goed bij mezelf kan blijven daardoor heb ik tijdens de workshop m’n hooggevoeligheid kunnen omarmen. Ik merk nog wel dat ik in contact met andere hooggevoeligen ook goed bij mezelf mag blijven. Dat dat vervolgens ook veel fijner is voor de ander was een groot inzicht en bijzonder om te ervaren."