Ervaringen 4-daagse workshops in Opoeteren.

- Jacqueline: "Ik voel me sinds het weekend heel goed, vol met Chi. Ik heb zoveel mogen ontvangen en voelen. Liefde, veel liefde, ook verdriet en pijn. Maar ook begrip en waardering. Een spiegel van anderen hoe zij mij zien (vaak positiever dan ik mezelf zie). Ook heb ik gemerkt dat ik me soms kon afsluiten, niet alles van iedereen hoefde te voelen. Het ook bij mezelf mocht houden. Er is heel veel in beweging gezet bij mij! Bij thuiskomst voel ik wel hoe hoog het tempo ligt in mijn dagelijkse leven en schrik daarvan.
Dankjewel Dimphy wat jij geeft en bij anderen in gang zet door het aan te raken of te benoemen is enorm!"

- Ellen: "Ik ben zo blij dat ik na lange tijd weer de kracht in mijn lichaam heb kunnen voelen. Het is bijna niet te rijmen hoe weinig ik soms kan in het dagelijks leven (door reuma kan ik soms nog geen klein trapje op) en hoe sterk ik me voelde tijdens een kracht oefening. Een enorme kracht is blijkbaar aanwezig in mijn onderste dantian (centrum van de fysieke Qi ) waar ik eerst geen weet van had."

- Mirjam: "Ik voel me heel goed deze week, minder vol hoofd en heel rustig.
Ik heb nog vaak terug gedacht en gevoeld aan de kracht in de onderrug, heerlijk. maar ik had niet anders verwacht na al die jaren positief chinengen. Voor de 4e keer een weekend mee mogen maken en weer was het top!! Een echte aanrader!"

- Lieselotte: (collega Chi Neng instructeur): "Dimphy jouw vierdaagsen zijn speciaal, intens en tegelijkertijd heel vertrouwd. Er ontstaat een grote mooie verbondenheid. De combinatie zorgt ervoor dat er hele mooi kadootjes open gaan.
Het vertrouwen van jullie allemaal, van ons, het vertrouwen van Dimphy in zichzelf en het vertrouwen wat ze daardoor aan ons geeft, heeft ervoor gezorgd dat ik (of mijn lichaam) zich meer heeft laten zien dan ik kan bedenken. De oefeningen voelen weer anders en ik mag weer verder op ontdekkingstocht.
Het weekend was zo bijzonder ik had echt even tijd nodig om alles te laten bezinken. Je hebt je zelf overtroffen en ik ben al 7 keer mee geweest. Een intense ervaring en een heel bijzondere vierdaagse. Dank je wel lieve Dimphy

- Yolanda: "Weetje...Voel me zo gelukkig ....Chi neng opent ....Ik ben zo dankbaar dat ik t weekend mee kon. Dat ik deze enorme kracht heb mogen voelen...daar ben ik je zo dankbaar voor Dimphy.... Maar wat was ik de eerste dagen thuis toch ontzettend moe! Lag dit aan de nawerking van chi neng? Of toch aan t tempo om me heen? Terug naar de liefde en compassie en de onuitputtelijke kracht in mijn bekken... en daar is t weer ....ik voel de energie stromen."

- Elsa: "Dankbaar dat ik er bij mocht zijn, deelgenoot van uit mocht maken, de ruimte en het vertrouwen wat ik kreeg, de bedding die ik heb mogen verzorgen, mijn lijf geaard te weten, mijn verlangen en mijn kracht te voelen en tegelijkertijd mijn pijnstukken aangeraakt te weten.
Het heeft mij aangezet om het Chi Nengen weer op te pakken, vanmorgen zelfs de Wall Squad gedaan :). En verder gaan met de Healing Tao voor de vrouw."

- "Oh ja ..was zo fijn..dankbaar dat ik er bij mocht zijn ..bedding verzorgen ..dank aan alle vrouwen die ik zag voelde en hoorde..Dank Dimphy van Alphen..voor de ruimte en vertrouwen ..zo n fijne combi idd .."

- Carla: "Dimphy, dankjewel voor je eerlijkheid en je openheid daarmee geef je zoveel vertrouwen en veiligheid. Dankbaar ook voor alle ervaringen met alle andere mooie vrouwen. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurd in zo’n vierdaagse. Het was intens, maar ook geweldig. Zo fijn een omgeving waar ik helemaal mezelf mag en kan zijn, voelde me veilig en geborgen. Dat doet zo goed. Te mogen rusten in een vrouwenschoot, je veilig te voelen. Ik voel me rustig op een andere manier. Weet niet hoe dit uit te leggen.
Ben thuis meteen begonnen met de warming-up oefeningen en de wallsquats doen in zachtheid, dankjewel Liselotte, dat maakt echt zo’n verschil."

- Marjon: "Wat was het een bijzonder en heerlijk weekend. In tegenstelling tot de twee vorige keren dat ik erbij was wilde ik dit keer nog helemaal niet naar huis. Voor mijn gevoel was het echt te kort. Dimphy bedankt voor je openheid en kwetsbaar opstellen. Het heeft er voor gezorgd dat wij dit ook allemaal konden toelaten en ons veilig voelden bij elkaar. Niet het Chi Neng Qigong alleen, maar ook jouw persoonlijke verhalen helpen mij enorm. Toen ik drie jaar geleden bij jou kwam was ik echt radeloos. Door jou is er licht gekomen in mijn leven en hoop voor de toekomst. Ik geloof ook zeker dat workshops geven helemaal jou ding is en hier jouw kracht ligt. Ga er zeker mee door!
Ook Lieselotte en Elsa hartelijke bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding. Jullie waren echt fantastisch met z'n allen."

- "Voor de derde keer mee geweest en dit keer was het nog specialer als de voorgaande keren. Heel bijzonder om hier bij aanwezig te zijn!"

- Dori: "Ik weet niet goed woorden te vinden maar ik durf nu dingen te doen die ik al zo lang wilde doen en na dit weekend durf ik me te laten zien . Wel spannend hoor de angst voor afwijzing blijft . Ik ben doorgegaan met de wallsquat . Wil graag weer kracht maar vanmorgen besefte ik dat vooral mijn hart openen fijn is . Nu doe ik de open je hart oefening ook dagelijks . De tranen stromen vaak maar dit is fijn en oké, mijn lijf doet letterlijk veel pijn en dit mag er nu zijn. Haha geen woorden. Mijn hart loopt over van alle mooie ervaringen. Dank je wel!"

- Ans: "Ja! Ik weet ook nog hoe bijzonder t vorig jaar was, voel het ook weer stromen! Heel bijzonder om mee te maken."

- "Ik heb al vaak de theorie gehoord en de boeken gelezen (ik doe zelf de opleidig tot instructeur en toch heeft Dimphy het dit jaar op een manier uitgelegd dat ik het echt begrijp en kan toepassen. Het doorspreken van de oefeningen was fijner dan ik het ooit elders heb ervaren evenals het Qi-veld. Dit jaar was echt onovertroffen terwijl de voorgaande jaren al zo fijn waren!!!"

- "Ik heb afgelopen jaar van andere leraren les gehad en er is echt een groot verschil, deze lessen zijn van een ander niveau en ook van de opstellingen was ik onder de indruk.  Er sprak wijsheid uit de manier waarop ze de workshop leidt."

- "Het is ook vooral zo fijn door hoe ze is tijdens de workshop, gewoon zichzelf."

- "Ik voelde me direct veilig en dat was fijn! Ik heb verdieping in mijn training bereikt maar vooral ook door de inzichten ben ik geraakt."

- "Ik dacht van te voren iets heel anders te willen maar ben er nu achter gekomen dat het me precies gebracht heeft wat ik nodig heb."

- "Door hoe Dimphy is voelde ik me direct op mijn gemak. ‘Alles mag er zijn’ en dat straalt ze ook echt uit."

- "Een aantal dingen waarvan ik dacht dat ik ze al wist heb ik nu inderdaad ook kunnen ervaren en voelen dat maakt dat ik me sterker voel."

- "Het veilig voelen en op mijn gemak zijn hier vind ik zo fijn en dat maakt ook dat ik verdieping kan voelen en dingen kan begrijpen."

- "Enkele inzichten hebben me zo geraakt dat ik weer weet hoe ik verder moet in de chaos van mijn huidige leven. Ik heb de data voor volgend jaar al in mijn agenda gezet."

- "Ik besef dat dit (chi neng qigong) een basis is die ik nodig heb in mijn leven. Ik probeer het zonder te doen maar dat lukt niet. De rust die dit weekend me brengt heb ik nodig in mijn leven. Ik begrijp nu ook niet hoe ik daarover kan twijfelen. "

- "Na 2 jaar denk ik nog regelmatig terug aan het weekend, zelfs tijdens m’n bevalling kon ik er steun aan ontlenen. Dit jaar wil ik ook weer mee. Ik heb er zoveel aan gehad."

- "Het heeft echt een aantal dingen in m’n leven blijvend verandert. Ik pak de dingen anders aan en kan vaak werkelijk accepteren wat er voorbij komt in het leven. "

- "Het fijnste weekend van het jaar, ik verheug me er het hele jaar al op."